Projekteringsledare till JM Entreprenad!

Var med och bygg morgondagens samhällen med JM Entreprenad. Vår framgång bygger på balans mellan laganda, prestation, trivsel och personlig utveckling. Här är det lätt att bli sedd och uppmärksammad – en kultur som det är lätt att växa i helt enkelt. Nu söker vi en Projekteringsledare till teknikgruppen i region Stockholm.

Om tjänsten
I rollen som projekteringsledare ansvarar du för hela projekteringsprocessen och är den som omvandlar kundens visioner till handlingar. Arbetet innebär att du med stöd av övriga resurser inom JM Entreprenad tar fram program-, system- och bygghandlingar med tillhörande beskrivningar och leder projektering och konsulter mot uppställda mål för projektet. Du kommer främst att arbeta med projektering inom nybyggnation av kommersiella fastigheter såsom hotell, kontor, terminaler och allmännyttiga lokaler. Kunderna är professionella beställare inom privat, kommunal och statlig sektor.

I rollen ingår bland annat att:

• Tidsplanera projekteringen, upprätta besked- och leveransplaner
• Följa upp budget, tidsplaner samt leveranser av handlingar
• Leda och driva konsultgrupper
• Utföra utredningar och upprätta kostnadsbedömningar
• Ansvara för att projekteringen uppfyller kraven enligt kundavtal
• Hitta bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden
• Stötta i kalkyl- och anbudsarbeten
• Handla upp och utvärdera konsultgrupper
• Hjälpa till att utveckla teknikgruppen framåt

Rollen är placerad på Rosenborgsgatan 12 i Solna och du ingår i teknikgruppen som rapporterar till teknikchefen.

Är det här du?
För att passa och trivas i rollen ser vi att du har minst en byggteknisk högskoleutbildning och 5 års erfarenhet av att ha lett projekteringen i stora och komplicerade projekt av kommersiella fastigheter. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift samt ha goda kunskaper i Office-paketet. Tidigare erfarenhet av BIM-projektering samt att ha arbetat i ett entreprenadföretag är meriterande.

Du känner väl till projektmodeller och de olika faserna i ett projekt och ser det som en självklarhet att följa upp tid, kostnad och kvalitet i dina projekt, samt avrapportera detta i styrgrupper och till beställare. Vidare har du lätt för att fatta beslut och i rollen som projekteringsledare är du drivande, entusiastisk och brinner för att leda dina projektgrupper. Du ser positivt på att arbeta i en organisation som aktivt arbetar med att bevara och odla en familjär kultur där alla hjälper till när det behövs.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar JM med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen Sarah Sturesson 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Sökord: projektering, entreprenad, projektledare, platschef, projektchef, IPMA, BIM, projektör, entreprenadingenjör, projekteringsledning, kommersiella fastigheter, teknik, kalkyl, TKI

Om JM Entrprenad
Om JM Entreprenad AB

JM Entreprenad AB är ett företag som präglas av kvalitetsfokus, utveckling, långsiktighet och engagemang. Vi eftersträvar att vara den mest attraktiva arbetsgivaren på de marknader där vi verkar och erbjuder en framtidsinriktad arbetsmiljö och en organisation med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är ett stort företag med det lilla bolagets fördelar. Kärnverksamheten i JM Entreprenad är bygg- och anläggningsentreprenader. Det geografiska verksamhetsområdet är Stockholm samt Uppsala, som vi varit med och byggt upp ända sedan 1945. JM Entreprenad AB är ett helägt dotterbolag i JM-koncernen, omsätter ca 2-3 miljarder kronor och har ca 400 medarbetare. Läs mer om oss på www.jm-entreprenad.se


Contact:

Sarah Sturesson
08-120 50 425

Scope of service:  Heltid

Type of employment:  Tillsvidareanställning

Location:  Stockholm