Projektchef till Vasakronan i Göteborg

Vill du vara del i att skapa Göteborgs framtida stadsbild?

Som projektchef på Vasakronan blir du del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

Skapa framtidens stadsbild
I rollen som projektchef kommer du att få möjlighet att leda spännande byggprojekt i attraktiva kommersiella fastigheter i centrala Göteborg. Projekten omfattar framförallt större utvecklingsprojekt av befintliga fastigheter och du arbetar i nära samverkan med kollegor, konsulter och entreprenörer för att säkra lönsamheten i projekten och överträffa kundernas förväntan.

Exempel på uppgifter:

• Bistå med byggtekniska kunskaper till fastighetsutvecklaren i tidigt idéskede
• Ansvara för att projekten genomförs inom given tidsram och satt budget
• Ansvar för samordning, kvalitet och arbetsmiljö i byggprojekt
• Bygga och stärka de olika projektteamen

Tjänsten är placerad i Göteborg och du rapporterar till Magnus Tengberg, affärsområdeschef fastighetsutveckling.

Utveckla och utvecklas med oss!
Det här är en fantastisk möjlighet för dig som drivs av att skapa attraktiva och smarta långsiktiga lösningar för Vasakronans kunder som bidrar till ökad hållbarhet.

För att trivas i denna roll tror vi att du har en gedigen erfarenhet av och känner dig trygg med att leda stora byggprojekt. Du är affärsorienterad, har god förståelse för vad kunden vill ha på lång sikt och trivs med att driva flera projekt parallellt. Du har också förmågan att leda genom att skapa engagemang och inspirera till att våga tänka nytt och annorlunda. Vi tror också att du har en högskoleutbildning inom bygg.

Eftersom vi inom Vasakronan är generösa med att dela med oss av kunskaper, erfarenheter och information är det slutligen också viktigt att du gillar att samarbeta och att du stöttar dina kollegor så vi uppnår våra affärsmål.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. För att söka tjänsten, klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Projektchef, Byggnadsingenjör, byggprojektledare, ombyggnation, nybyggnation, lokalanpassningar, projektledare, förvaltningsprojekt, fastighet, kommersiella fastigheter
Om Vasakronan
På Vasakronan får du möjlighet att arbeta i en modern aktivitetsbaserad miljö och blir del av en kultur som är öppen, vänlig och inkluderande. Du får också möjlighet att jobba i ett bolag som har ambition att vara i framkant - oavsett om det gäller teknik, service, ledarskap eller hållbarhetsfrågor. Att Vasakronans avkastning går till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett ytterligare plus.

Contact:

Louisa Torstensson
08-120 50 423


Scope of service:  Heltid

Type of employment:  Tillsvidareanställning

Location:  Göteborg