Medarbetare till leverantöresreskontra på Vasakronan

Det här är rollen för dig som vill jobba operativt med löpande leverantörskontraarbete och får energi av att dela med dig av din kunskap i organisationen!

Om tjänsten
Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill jobba framåtriktat med uppgifter inom leverantörsreskontra i en digital miljö. Du vill ha basen i det löpande operativa samtidigt som du vill ha möjlighet att arbeta med varierade uppgifter i ett helhetsperspektiv.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är hantering av leverantörsfakturor, påminnelse- och reskontrahantering, registerhantering och uppdateringar i vårt fakturahanteringssystem Palette. Andra exempel på uppgifter är att utbilda kollegor i fakturahanteringssystemet och du kommer delta i olika projekt som syftar till att hitta sätt att jobba ännu smartare.

Du kommer sitta på vårt huvudkontor i centrala Stockholm och ser fram emot att bli del av ett kunnigt team som drivs av att hitta nya lösningar. Tjänsten är ett vikariat på två år.

På Vasakronan får du möjlighet att arbeta i en modern, aktivitetsbaserad miljö och blir del av en kultur som är framåtlutad, öppen och inkluderande. Våra värderingar är enkla och fast förankrade i vår kultur. Vi tror på öppenhet, glädje, att få saker gjorda på ett schysst och ärligt sätt och vi tar ansvar för helheten. Att Vasakronans avkastning gå till det allmänna pensionssystemet, och att du på så sätt bidrar till dagens och morgondagens pensioner tror vi att du ser som ett stort plus.

Är det här du?
För att trivas i denna tjänst tror vi att du känner dig trygg i det löpande leverantörreskontraarbetet och har minst två års erfarenhet av att ha arbetat som systemadministratör i Palette eller andra system. Vi tror också att du har en akademisk utbildning inom ekonomiområdet eller någon annan relevant eftergymnasial utbildning.

Du gillar och är van vid att arbeta i projekt och ser fram emot att på ett pedagogiskt sätt utbilda kollegor inom organisationen. Du är också bra på att se hur vi kan jobba smartare och hitta lösningar som skapar värde för Vasakronan.

Eftersom vi inom Vasakronan är generösa med att dela med oss av kunskaper, erfarenheter och information är det också viktigt att du gillar att samarbeta och att du stöttar dina kollegor så vi uppnår våra affärsmål.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Vasakronan med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emily Wadman på 08-120 50 428. Sista ansökningsdag är den 21 oktober men urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Contact:

Emily Wadman
08-120 50 428

Scope of service:  Heltid

Type of employment:  Vikariat

Location:  Stockholm