Administrativ ekonomiassistent till Siemens Gamesa

Till vår uppdragsgivare Siemens Gamesa med placering i nybyggda lokaler i Arenastaden söker vi omgående en Administrativ ekonomiassistent på heltid som skall verka i en internationell och föränderlig miljö. Tjänsten är ett vikariat under en föräldraledighet på ca ett år.

Om tjänsten
Du kommer att fungera som ett administrativt stöd och arbeta i en varierad och utmanande roll där du hanterar många olika kontaktytor, såväl interna som externa. Mycket kontakt sker med huvudkontoret i Spanien och du kommer att vara spindeln i nätet för att se till administrativa göromål följer de rutiner som är uppsatta av bolagets huvudkontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Hantera inkommande fakturor
• Skapa inköpsordrar
• Hantera/kontakt med nya leverantörer
• Kontrollera att betalningar sköts i tid
• Förse redovisningsavdelningen med relevanta underlag
• Administrativt stöd

Är det här du?
Till den här tjänsten söker vi dig som har 1-2 års erfarenhet från en liknande roll. Då du kommer att ha mycket kontakt med kollegor på andra kontor i Europa behöver du känna dig bekväm med att kommunicera på engelska. Om du även talar spanska är det en stor fördel. Du har god generell IT kompetens och rör dig obehindrat i MS Office med fokus på Excel. Har du erfarenhet av BPEL eller SAP ser vi det som meriterande.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker här en person som är van att arbeta i en liknande roll där du som person är flexibel och har förmåga att anpassa dig utifrån olika situationer och företagskulturer. Du tar ett stort ansvar där du slutför dina åtaganden med hög kvalitet. Vidare är du van att arbeta självständigt och har en trygghet i dig att kunna fatta egna beslut. Du har lätt för att kommunicera både muntligt och skriftligt och du trivs i en roll som innebär att du tar egna initiativ och där du levererar bra under högt tempo.

Under vikariatet kommer du att vara anställd via Level Recruitment.

Vad kan Siemens Gamesa Renewable Energy erbjuda dig?

Vi erbjuder spännande utmaningar och karriärmöjligheter i ett innovativt, globalt företag i framkanten av grön teknik. Vårt arbetsklimat är öppet, kreativt, inspirerande och internationellt och vi ger stora möjligheter till personlig och professionell utveckling. Du är placerad tillsammans med vårt härliga team på 35 personer sitter i fantastiska, miljöanpassade och helt nya lokaler i Arenastaden med goda kommunikationer och närhet till samhällsservice.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Siemens Gamesa med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
Om Siemens Gamesa
Siemens Gamesa Renewable Energy AB har bildats genom en sammanslagning av Siemens och Gamesas vind- och solkraftsverksamheter och har därigenom skapat en ledande aktör inom vindkraft, offshore och onshore, med bred global närvaro. Fokus ligger på säker drift och energieffektiva lösningar för att möta såväl det ökade energibehovet som kravet på minsta möjliga miljöpåverkan. Siemens Gamesa Renewable Energy har ca 27000 anställda i hela världen och omsätter ca 110 miljarder SEK. Läs mer på www.siemensgamesa.com.

Contact:

Louisa Torstensson
08-120 50 423


Scope of service:  Heltid

Type of employment:  Vikariat

Location:  Solna