Ekonomiassistent till Savills Sweden

Är du en självgående och hjälpsam person som vill fortsätta utvecklas i rollen som ekonomiassistent? I den här tjänsten är du spindeln i nätet samtidigt som du får en bra insyn i den ekonomiska helheten i bolagen.

Om tjänsten
Savills är en organisation som präglas av en entreprenörsanda. Det är en platt organisation där det är högt i tak och nära till beslut. Det är en kultur som inbjuder till egna förslag och där du som anställd förväntas ta ett eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som förutom du själv består av tre redovisningsekonomer och en ekonomiassistent Tjänsten är bred och innebär bland annat att du ansvarar för hanteringen av kund- och leverantörsreskontra samt reskontrahanteringens kopplingar till övrig redovisning.
I rollen som ekonomiassistent har du ett helhetsansvar och agera spindeln i nätet ut mot företagets olika avdelningar.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Hantera betalningar mot bank.
• Ansvara för leverantörsreskontran
• Ansvara för Kundreskontran
• Registrera och uppdatera projektregister
• Avstämningar
• Administration

I ditt arbete kommer du till stor del att arbeta i systemet Agresso.
Placering vid Savills huvudkontor vid Sergels Torg i centrala Stockholm.

Är det här du?
Till den här tjänsten söker vi dig som vill arbeta som ekonomiassistent i en bred och varierad roll, Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent samt erfarenhet av att arbeta i ett ekonomisystem, gärna Agresso, och förstår hur det ekonomiska flödet i ett företag hänger ihop, Till den här tjänsten söker vi dig som antingen nyligen har börjat din karriär inom ekonomi eller är etablerad inom branschen och har tidigare erfarenhet av, och gillar rollen som ekonomiassistent.

Vidare ser vi gärna att du har en gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning kompletterat med erfarenhet, eller att du har en avsluta utbildning inom ekonomi. Du är van att använda dig av Office-sviten i ditt arbete, framför allt Excel.

Vi söker dig som är en fena på ekonomisk administration och som dessutom tycker att det är roligt att ha många sociala kontakter i ditt arbete, både inom och utanför företaget. Du är kommunikativ och visar på ihärdighet i ditt arbete. Det viktigaste är dock att du verkligen vill arbeta som ekonomiassistent och att du vill vara en del av en grupp som präglas av samarbete och laganda.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Savills med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Louisa Torstensson på 08-120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, assistent, ekonomi, reskontra, administration

Om Savills Sweden
Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivningsföretag med 35 000 anställda i över 600 kontor spridda på mer än 60 länder runt om i världen. Savills i Sverige tillhandahåller bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, corporate finance, värdering, analys och due diligence, uthyrning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice, hyresgästrådgivning och projektledning.


Contact:

Louisa Torstensson
08-120 50 423

Scope of service:  Heltid

Type of employment:  Tillsvidareanställning

Location:  Stockholm